Biografia

La Folie és una amalgama d’estils musicals en què es barregen soul, funk, pop i reggae units pel fil de la paraula. La sensibilitat, les emocions i la naturalitat connecten amb el públic i el transporten a aquest món de poesia musicada.

Actuament els membres de la banda són la Paula Giberga (veu i lletres), l’Andreu Roig (guitarra i composició), el Ferran Badal (flauta travessera) i el Cento Carbó (bateria). Joves músics formats a l’ESMUC i al Taller de Músics.

Traficants de somnis és el seu primer disc. Un disc que fuig dels estereotips i que explora experiències i sentiments de la vida quotidiana des de les vibracions i experiències personals i sempre des d’un prisma esperançador. Aquest disc és fruit del primer premi del concurs Track Vendrell 2015 enregistrat als estudis de La Casamurada amb la producció de Raúl del Moral. En aquest treball discogràfic La Folie ha trobat un concepte de sonoritat pròpia dins de la diversitat d’estils que hi conviuen.

La trajectòria de la banda es remunta al 2012, però és a principis del 2014 quan comença a dibuixar-se un camí més clar i de projecció cap al futur; la banda es nodreix de membres nous i cançons noves. Al maig del 2015 reben el primer premi del concurs Nous Talents de Castelldefels, al juliol, el premi del Concurs de Covers del Festival Cruïlla que els porta al seu escenari Lounge i finalment el Track Vendrell 2015, fet que els permet l’enregistrament de Traficants de somnis amb la possibilitat de posar a l’abast de tothom aquest projecte tan engrescador.


 

LA FOLIE – BIOGRAFÍA (CAST)

La Folie es una amalgama de estilos en la que se mezclan soul, funk, pop y reggae unidos por el hilo de la palabra. La sensibilidad, las emociones y la naturalidad conectan con el público y lo transportan a este mundo de poesía musicada.

Los miembros son Paula Giberga (voz y letras), Andreu Roig (guitarra y composición), Ferran Badal (flauta travesera) y Cento Carbó (batería). Jóvenes músicos formados en la ESMUC y Taller de Músics.

Traficants de somnis es su primer disco. Un disco que huye de estereotipos y explora experiencias y sentimientos del día a día des de les las vibraciones y experiencias personales, siempre des de un prisma esperanzador.
Este disco es fruto del primer premio del concurso Track Vendrell 2015 grabado en los estudios de La Casamurada bajo la producción de Raúl del Moral. En este trabajo discográfico La Folie ha encontrado un concepto de sonoridad propia dentro de la diversidad de estilos que conviven en él.

La trayectoria de la banda se remonta a 2012, pero es a principios de 2014 cuando empieza a dibujarse un camino más claro y de proyección de futuro; la banda se nutre de nuevos miembros y nuevas canciones. En mayo de 2015 reciben el primer premio del concurso Nuevos Talentos de Castelldefels, en julio el premio del concurso de covers del Festival Cruïlla que los lleva a su escenario Lounge y finalmente el Track Vendrell 2015, que les permite grabar Traficants de Somnis con la posibilidad de poner en manos de todos este proyecto.


 

LA FOLIE – BIOGRAPHY (ENG)

La Folie is a blend of musical styles in which soul, funk, pop and reggae are mixed and united by the path of the lyrics. Sensibility, emotions and naturality connect with the audience and carry them to a world of musical poetry.

The band is formed by five young musicians formed at ESMUC and “Taller de Músics”: Paula Giberga (vocals and lyrics), Andreu Roig (guitar and writing),  Ferran Badal (flute) and Cento Carbó (drums).

Traficants de somnis is their first album; one that avoids from stereotypes and explores feelings and daily life experiences from an encouraging perspective. In it, La Folie has found its own sound within the diversity of musical genres that it is formed by. The album is fruit of the first prize awarded to the band at Track Vendrell 2015 and has been recorded at “La Casamurada” and produced by Raúl del Moral.

La Folie dates back to 2012, but it is on early 2014 when the path to follow and its direction begins to be clearer and the band blossoms by adding new members and songs. On May 2015 they are awarded the first prize at the “Nous Talents de Castelldefels” contest, on July the covers contest of the Cruïlla Festival brings them to their “Lounge” stage and, finally, the afore mentioned Track Vendrell 2015 prize allows them to record Traficants de somnis and to share with all of you this very exciting project.