Biografia

2018

Premi ENDERROCK 2018 de la CRÍTICA al MILLOR ARTISTA REVELACIÓ     

2017

Després de treballar en la identitat del grup, La Folie presenta el seu segon disc Foliecitat (Petits Miracles, 2017) amb una sonoritat molt més contundent i compacta. L’optimisme segueix sent el punt clau del projecte. Treballen i s’encaren al món amb el somriure de qui sap que està aconseguint allò que es proposa: treballar en allò que l’apassiona.

2016
Amb Traficants de Somnis ja enregistrat, comencen a preparar la gira que donarà el tret de sortida a La [2] d’Apolo amb un sold out i que els durà per diversos escenaris catalans en una gira de gairebé quaranta concerts.

2015
És l’any en què el projecte es consolida del tot. Després de trobar la formació que els identifica del tot i amb la incorporació de Ferran Badal a la flauta travessera, La Folie guanya el concurs de Joves Talents de Castelldefels, el concurs de Covers del Cruïlla que els porta a compartir escenari al festival amb el grup Sense Sal i el concurs Track Vendrell, que els permetrà enregistrar Traficants de Somnis, el seu primer disc.