Cròniques d’estudi… Dia 1!

Han passat un any i cinc mesos des que vam tancar-nos a la Casamurada a gravar el nostre primer disc i abans d’ahir va fer un any que el presentàvem a la Sala Apolo. Avui, amb tres cotxes carregats fins al capdamunt ens instal·lem altre cop a Banyeres del Penedès durant una setmana per gravar el nostre segon disc que veurà la llum la tardor de 2017.

Fa uns dies rellegíem el diari de gravació que vam fer l’any passat. El temps passa volant i tot plegat evoluciona molt de pressa.  El nostre present es cou a foc lent, tal com volem i com havíem projectat.

DCIM101GOPROGOPR3783.

El matí ha servit per posar-nos a lloc, conèixer la Malena (una mini-Jesús preciosa) i muntar tot l’arsenal de bateries i percussions que porta el Cento. Hem començat a preparar tots els sets per gravar les referències a la tarda i hem fet un dinar boníssim. L’any passat vam gravar el mes de novembre i feia fred. Aquest any, però, amb la primavera gairebé acabada d’estrenar aprofitem cada raig de sol perquè el disc s’impregni de molta llum.
Hem parat la taula al jardí i entre cullerades de cous cous de verdures hem rigut (i molt) com feia dies que no fèiem. D’aquell riure que fa plorar i tot! La bombolla Folie aquest any fa efecte des del primer dia.

LAFOLIE_DINAR_DIA1

La tarda es preveu mogudeta. Carreguem els termos de tè i comencem a gravar bateries! Aquí no es perd ni un minut. El Raul acaba d’arribar de Barcelona i el posem al dia en un moment mentre dina de pressa i corrent, amb el neguit que el caracteritza. Tornar a tenir-lo als comandaments de la producció és un gustàs dels bons. La seva visió de la música ens va encantar des del primer moment i comptar amb ell de nou per aquest segon disc ha estat un encert.

BLOG1_BATERIES_CENTO

BLOG1_ESTUDI_RAUL

 

 

 

 

 

La foliecitat es palpa a les nostres cares… Tornar aquí porta molt bons records. La setmana santa de fa dos anys vam trepitjar l’estudi per primera vegada per gravar la cançó que formaria part del disc de finalistes del Track Vendrell. Al cap d’uns mesos vam rebre el primer premi del concurs i gràcies a això el Novembre de 2015 vam tornar per instal·lar-nos-hi durant deu dies i gravar Traficants de somnis, el nostre primer disc.

BLOG1_ESTUDI_PAULA (2)

Després d’un any de gira i de molts mesos treballant des de la penombra en aquest segon disc i tot el que l’envolta, comença a materialitzar-se i prendre la forma que tant desitgem escoltar. El verkami ha estat un èxit i estem molt agraïts de la rebuda que ha tingut. No sabíem a què ens enfrontàvem iniciant un camí com aquest, però de moment és ple de gent que estimem i que ens estima, que són part d’aquest somni amb el qual hem traficat i que ara segueix avançant cap a una nova destinació que veurà la llum la tardor d’aquest any.

BLOG1_BAIX_GERI BLOG1_FLAUTES_FERRI

 

 

 

 

 

Aquesta setmana a la Casamurada servirà per acabar de donar forma i contingut a tot plegat, per madurar el missatge que volem que us arribi amb aquest disc, però sobretot per posar-hi totes les nostres energies i fer que el resultat sigui meravellós! Entre aquestes parets hi ressona molta música i ens nodrirem de tot el que ens envolta per plasmar-ho a cadascuna de les cançons.

BLOG1_GUIT_ANDREW

Fins aquí la crònica del nostre primer dia a l’estudi!
Nosaltres seguim treballant a fons per fer-ho sonar!
Ens llegim! Una abraçada ben gran, família.
La Folie

 

Comparteix aquesta informació a ...

Posted in

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *