Cròniques d’estudi… Dia 2!

portada blog_dia2

Començar el nostre segon dia de gravació en un entorn com aquest és d’un plaer espectacular. Avui al matí la Paula ha fet un passeig mentre la resta es desenganxaven dels llençols. Carregar piles al sol després d’haver dormit genial ho fa tot encara més satisfactori, si és que es pot.
Aquí les emocions estan a flor de pell. El que fa temps que sona entre les quatre parets del nostre local d’assaig a l’Ateneu l’Harmonia comença a agafar una dimensió fins ara desconeguda i això no té preu. Quina passada aquest moment…!

LA FOLIE ESTUDI CASAMURADACASAMURADA FOLIE DIA 2

 

 

 

 

 

 

Esmorzem junts mentre acabem de definir el pla d’atac. Pà amb tomàquet, embotit, fruita, cafès, infusions… aquí no hi falta de res. La previsió és acabar de gravar baix i bateria a tots els temes i la veritat és que anem a molt bon ritme. Ens dóna temps a gravar tot el que teníem pensat i a deixar volar la imaginació, que això és una de les coses que més ens agraden, així que mentre avança el matí aprofitem per gravar algunes percussions i ja que hi som, ens hi posem tots junts sota les ordres del Cento!

Després de la moguda del matí fem una aturada per dinar. Com sempre els riures no falten. Avui dinem tots junts i planifiquem la tarda. Només ens queden dos temes per acabar de gravar baix, bateria i percussions, però decidim gravar guitarres per donar una mica de treva al Cento i el Gerard. L’ambient és de molta feina però per sobre de tot governa la calma.
Al final del dia d’avui, amb algunes guitarres gravades, tot plegat agafarà un color diferent. Els disc ja comença a sonar com imaginàvem i alguns temes inclús sorprenen. Aquesta és una de les coses curioses de gravar a l’estudi: al local tot sona d’una manera concreta, però entre aquestes quatre parets sempre acaben passant coses meravelloses que enriqueixen allò que tu ja havies imaginat.

blog_dia2_folie

 

La llum aguanta fins molt més tard que l’últim cop que vam ser aquí i això dóna molta vida. Els dies són llargs i intensos, però acompanyar-los d’aquesta llum i entorn ho fan tot molt més agradable. A més, perquè negar-ho, estem molt il·lusionats. Gravar disc és molt encoratjador!

La resta de la tarda es preveu moguda, de manera que fins aquí la crònica del segon dia de gravació a l’estudi, família! Demà més i millor! Nosaltres seguim a tope. Farem un discazo!

Abraçades plenes de foliecitat per tothom!

La Folie

 

 

 

Comparteix aquesta informació a ...

Posted in

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *