Cròniques d’estudi… Dia 3!

la folie_dia3_dinar

Surt el sol del nostre tercer dia a La Casamurada. Ahir vam fer moltíssima feina i vam poder acabar baix i bateries de tots els temes, inclús ens va donar temps a gravar percussions i guitarra a un tema. Anem millor del que havíem previst al nostre calendari!

Mentre fèiem el sopar comentàvem la sort que tenim de poder estar instal·lats aquí durant set dies per donar forma al disc. Viure i conviure durant aquesta setmana fa que la concentració es focalitzi pràcticament només en això. Que afortunats som de tenir-ho. De nou gràcies a tots i totes per posar-hi el vostre granet de sorra a través del verkami. Sense vosaltres no hauria estat possible.

Avui cadascú s’ha llevat al seu ritme. El Ferri ha sortit a córrer, la Paula i l’Andreu han anat a escampar la boira i xerrar una estona a les vinyes mentre el Raul feia uns estiraments i el Gerard i el Cento han aprofitat per dormir una mica més, que ells ja han acabat. Bé, al Cento encara li falta gravar les percussions, que les anirem intercalant amb la resta.

LA FOLIE_PRACTICE_BLOGEl dia es presenta mogudet i és que la gravació evoluciona molt depressa. A mig matí ja hem gravat algunes guitarres i ens posem amb un arranjament de vents. Anirem alternant guitarres, pianos, vents i percussions per no esgotar energies de ningú i anar donant forma als temes.

Ja hi ha ganes d’escoltar el resultat global, però hem de ser pacients, que encara queda molta feina per fer! Mentre uns graven, els altres revisen material, partitures, lletres, escriuen el blog… cadascú en el seu espai però tots treballant per un objectiu comú. Que bonica la vida!

DIA3_ESTUDI_NOUDISC (32)

DCIM101GOPROGOPR3841.

 

 

 

 

 

Som un molt bon equip i treballar així és un plaer. A mida que avancen els dies es tornen a definir certs rols i rutines, igual que l’últim cop que vam ser aquí. Hi ha qui s’encarrega de preparar el cafè, altres de les infusions, algú desperta els que s’han quedat endormiscats a primera hora del matí, un altre cuina i procura que tots estiguem ben alimentats… Són aquelles coses curioses de les relacions entre persones que en un grup i espai reduïts es veuen encara amb més detall.

Avui al vespre arriba la Laia, que ve de visita. L’any passat hi va haver més moviment: família que anava i venia, amics que venien a treure el cap per veure l’evolució… Aquest any, com que coincideix amb la Setmana Santa no tindrem tantes visites i la veritat que es troba a faltar perquè el suport dels de casa és indispensable, però nosaltres seguim concentrats en la nostra feina i amb força per tirar fins que acabi aquesta setmana de somni.

CENTITO_BLOG_DIA3_LAFOLIE _DSC0027

 

 

 

 

 

Parem per dinar després d’un matí intens i fer-ho amb aquest solet és meravellós. Poder dinar fora amb una temperatura tan agradable s’agraeix moltíssim. Respirar una mica d’aire, carregar piles al sol, xerrar i riure una estona per seguir amb el ritme de la tarda. El Ferri i l’Andreu gravaran vents, guitarres i pianos mentre el Gerard, el Cento i la Paula fan feina d’oficina.
Deixar volar la creativitat és una de les coses que més ens agraden i la diferència amb l’anterior gravació és que aquest cop anem molt més ben preparats, amb la qual cosa tenim més temps de jugar.
Ja fa mesos que rodem els temes, hem fet molts assajos i el Raul ha estat molt més present, la qual cosa ha fet que els temes agafessin la forma “definitiva” des de gairebé el principi.

DIA3_ESTUDI_NOUDISC

Sens dubte el fet que ja fa més de dos anys que toquem junts hi té a veure, també. La confiança i la seguretat cada vegada tenen més protagonisme i es plasmaran en aquest disc. Té més força, un punt més de potència i decisió. Com dèiem fa un temps a una entrevista, hem passat de la il·lusió de quan vam ser nens a la rebel·lia d’un adolescent fins començar a endinsar-nos dins el món adult, tot emmarcat entre harmonia, ritme i moltíssima melodia. La vida passa i evoluciona i d’això s’impregnen les nostres cançons. Parlem de la nostra vida i les nostres preocupacions, del nostre dia a dia… segurament no sabríem fer-ho d’alguna altra manera, però per sobre de tot no és el que volem. Quan despulles l’ànima a les teves cançons les toques d’una manera diferent.

I amb això ens acomiadem per avui, que ens queda molta feina per fer!
Que sigueu molt folieços!

Fins demà, Folie’s!

La Folie

 

Comparteix aquesta informació a ...

Posted in

1 Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *