Cròniques d’estudi… Dia 5!

Cinquè dia! El temps passa molt ràpid i la gravació evoluciona molt de pressa. Ahir al vespre ja vam gravar el primer tema de veu just abans de sopar després d’acabar amb les guitarres. Tot plegat comença a agafar una altra dimensió! Abans d’anar a dormir ens vam reunir tots a la sala gran per tocar un tema que gravarem junts i en directe avui al vespre. Una presa i la bona. Volem que hi hagi al menys un tema on es respiri l’essència més pura de La Folie! Serà un espectacle fer-ho d’aquesta manera…

BLOG_DIA5_CENTO_LAFOLIE BLOG_DIA5_GUAPOS_LAFOLIE

 

 

 

 

 

El dia d’avui es presenta mogudet, com sempre. Com que el Cento marxa demà al migdia hem aprofitat el matí per gravar percussions. La sala gran de la Casamurada està plena de les seves joguines i avui les ha fet treballar! La visió percutiva del Cento és sens dubte la novetat en aquest disc. Tot plegat està agafant una dimensió que sense ell no hauria estat possible.

Com que la Laia ha passat uns dies per aquí aprofitem per convidar-la a passar una estona dins la cabina i que ens faci quatre cosetes amb el violí. Aquest cop no estava previst, però la vida ha fet que ella tingués un bolo aquí aprop, passés de visita i nosaltres ens inspiréssim. Vaja, que s’han donat tots els fets necessaris perquè això passés i la Laia, que s’apunta a tot, no ha trigat ni un segon a estar-hi disposada. Que bonic fa sonar el violí…!

BLOG_DIA5_LAIA2_LAFOLIE

Hem apurat el matí fins passades les tres. La feina a l’estudi no para i mentre uns graven la resta preparen el dinar (La Paula, companya del Cento, ens està cuidant una barbaritat!), uns altres revisen lletres i arranjaments i la resta graven material per cosetes que ja us explicarem més endavant… Currar plegats i en equip és un gustàs. La veritat és que ens compenetrem bé.
La casa és prou gran perquè cadascú pugui tenir també els seus espais de reflexió i serenor. Aquí dins es viu a molta intensitat, i de tant en tant poder tenir uns moments de calma per retrobar-se amb un mateix és important.

la folie_dinar_dia5 BLOG_DIA 5_LAFOLIE_SEGON DISC (25)

 

 

 

 

 

Després de dinar i amb la panxa ben plena, descansem una mica i seguim amb la jornada de gravació. Avui tenim feina: farem pianos, flautes i alguns temes de veu. A les nits ja comencem a editar alguna cosa, però sobretot a escollir preses bones per facilitar-li la feina al Raul.

Avui ja és diumenge, però aquí en realitat gairebé no sabem ni en quin dia vivim. Sabem que és cap de setmana perquè han vingut les visites, però entre que és setmana santa i que tenim el cap molt posat dins la música… anem una mica perduts! Però la realitat és que ara mateix això ens preocupa ben poc!

Nosaltres seguim treballant i nodrint-nos de bona energia per fer que aquest sigui un disc espectacular!
Que sigueu molt folieços!
Fins demà, família!

La Folie

 

Comparteix aquesta informació a ...

Posted in

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *