Cròniques d’estudi… Dia 6!

Comença la recta final de la gravació i es nota tan pel cansament com per l’evolució dels temes. Ja fa sis dies que som aquí! Que ràpid passa el temps i que intens tot…
Ahir a la nit vam acabar de gravar les percussions i abans de sopar vam gravar un tema en directe, tots junts. Vam buidar la sala i es va fer la màgia… la concentració de tocar tots junts, escoltant atentament què fa l’altre per veure on tens l’espai de posar-hi el teu granet de sorra és meravellosa.  Després de sopar ens vam acomiadar del Cento i la Paula, la seva companya, que marxaven cap a Vilassar.

BLOG_DIA6_LAFOLIE5 BLOG_DIA6_LAFOLIE2

 

 

 

 

 

La Casamurada està cada vegada més buida però el ritme no afluixa. Avui després d’esmorzar i organitzar-nos ens hem posat les piles, que tenim molta feina per fer. Gravarem veus, pianos i flautes. A mig matí ens han trucat el Jordi i el Fede que pujaven a fer una visita i han aprofitat per carregar-nos una mica la nevera de quatre coses que ens feien falta. Com sempre, l’Anna els ha fet portar-nos una safata de macarrons espectaculars de Les Palmarines: indispensable per carregar piles a qualsevol esdeveniment Folie!
Aquest any no hem tingut tantes visites com l’any passat i la veritat és que ho hem trobat a faltar, però també hem estat molt concentrats en el disc.

 

BLOG_DIA6_LAFOLIE3 BLOG_DIA6_LAFOLIE

 

 

 

 

 

Al migdia ja hem acabat tota la feina que teníem programada pel matí i ens aturem per dinar. La veritat és que si, com ja hem dit, anem a molt bon ritme! Mentre dinem decidim que aquest vespre hem de sortir d’aquí, que ja fa molts dies que no ens movem de la casa i ens fa falta una mica d’aire. Sortirem a sopar fora i prendre una mica l’aire.

Comencem la tarda gravant uns pianos i flautes i a mitja tarda comencem amb les veus. La previsió és deixar-ho gairebé enllestit avui. Demà ve una persona molt especial a fer una col·laboració que ens fa especial il·lusió i volem tenir-ho tot en ordre. Intriga, emoció… qui serà? Demà ho sabreu!

BLOG_DIA6_LAFOLIE4 BLOG_DIA6_LAFOLIE6

 

 

 

 

 

Com veieu aquí l’activitat no afluixa i estem molt satisfets de com està quedant tot plegat, però encara ens queda molta tarda per davant! Una abraçada molt gran per tothom que ens llegiu!
La màquina Folie no s’atura

Que sigueu molt folieços!

La Folie

Comparteix aquesta informació a ...

Posted in

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *