Cròniques d’estudi… Dia 7!

Dia 7! Ara si que estem a la recta final de la gravació! Avui és el penúltim dia que estem a l’estudi i ja gairebé ho tenim tot enllestit! Que fort… que ràpid passa el temps!
Ahir després d’una tarda intensa vam sortir a sopar fora per prendre l’aire. Vam agafar el cotxe i ens vam escapar a Calafell. Després de tants dies entre aquests quatre murs necessitàvem una mica d’aire i la veritat és que ens va anar molt bé. Mentre sopàvem gairebé ni podíem parlar… Crec que ens feia falta una mica de silenci per buidar les orelles! Al tornar vam escoltar alguns dels temes i vam marxar a dormir per agafar forces. A l’estudi només hi quedem el Raul, l’Andreu i la Paula. El Ferri va baixar ahir a la nit i tornarà aquest vespre per encarar plegats la recta final.

Avui dediquem al dia a les veus, els cors i quatre detalls que ens queden de cada tema. A mig matí rebem una visita molt especial que ens fa una il·lusió tremenda: La Clara Peya col·laborarà en un tema del disc. Un tema a piano i veu amb la Paula. Gravaran juntes, a la vegada, jugant a  trobar la màgia del moment.

BLOG_DIA7_CLARAPEYA2 BLOG_DIA7_CLARAPEYA

 

 

 

 

 

Ja fa temps que seguim la música de la Clara i quan li vam proposar que col·laborés al disc de seguida hi va estar d’acord! El tema serà un petit contrapunt dins del disc, una cosa que ens ve molt de gust, un regal que ens fem a nosaltres mateixos i de retruc a vosaltres! Que bé quan les coses són així de maques! I quin plaer treballar amb la Clara! Gràcies per posar-nos-ho tan fàcil!

La tarda evoluciona de pressa: dinem i tornem a la feina, que hem d’acabar les veus. Ens queda un tema i començarem amb els cors. Entre avui i demà revisarem que no se’ns hagi escapat cap detall, que entre tants dies, tantes coses a tenir en compte i controlar, és probable que ens hagi passat per alt alguna cosa.
Demà al vespre ja serem a casa després d’aquesta setmana intensíssima. Estem dormint molt bé, però quan demà agafem cadascú el seu llit ja serà la bomba!
Per una banda ve de gust tornar, però per l’altra aquí s’hi està molt bé. Treballem molt, però l’entorn és espectacular i aquí es respira una calma brutal.

BLOG_DIA7_VEUS

Nosaltres seguim treballant, que ens queda molta tarda per davant! Quines ganes de fer-vos arribar tot això que estem coent! La curiositat de veure les reaccions són cada vegada més grans… però hem i heu de tenir una mica de paciència!

Que sigueu molt folieços!
Ens llegim!

La Folie

 

 

Comparteix aquesta informació a ...

Posted in

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *