Diari d’una gravació… Dia 9!

LA FOLIE - DIARI D'UNA GRAVACIÓ

Avui ja ens hem llevat amb un regust estrany… S’acosta el final, però aquest cap de setmana serà màgic! És el torn dels convidats. La cirereta del pastís, com ja vam dir!
Ahir a la nit la Laia i la Noe ens van deixar bocabadats a tots i totes. Els violins tenen un so nostàlgic i nosaltres ja comencem a estar-ho una mica 😉

A quarts d’onze ha arribat el Joan Rovira amb tota la seva alegria preparat per posar veu a un dels temes del disc. El duet entre la seva veu i la de la Paula queda genial, dóna un toc de color diferent i que acaba d’arrodonir el disc.

LA FOLIE - DIARI D'UNA GRAVACIÓ
Quan ens hem acomiadat d’ell sentíem arribar un cotxe: la Clara, el Guif i l’Uri han vingut a treure el cap per viure una mica més d’aprop el dia a dia a La Casamurada. Són la germana, el cunyat i el cosí de la Paula i ha estat una retrobada molt bonica. Quan veus que als que t’envolten els fa feliços la teva felicitat… 🙂

LA FOLIE - DIARI D'UNA GRAVACIÓ LA FOLIE - DIARI D'UNA GRAVACIÓ

Abans de dinar hem aprofitat per gravar quatre coros i el Fede ha fet uns tocs de glockenspiel (molts agraïts a la Pilar Subirà pel préstec!).
Escalfem menjar, parem taula… Anem una mica per feina que estem en plena recta final i queda molta feina per fer.
Mentre esperem al Bernat, que arriba amb el Cento (de sentir) i la Mònica, aprofitem per seguir gravant coros.
El Cento gravarà les percussions del disc i ve carregat d’un arsenal de joguines i creativitat per donar mil i un matisos!

LA FOLIE - DIARI D'UNA GRAVACIÓ

Aquests últims dies hi ha molt moviment a l’estudi, gent que entra i surt, alguns que deixen plasmat el seu nom al nostre disc en forma de música i d’altres que ho fan en forma de record. Tothom que ha passat per aquí ha deixat, d’alguna manera o altre, petjada a La Folie.

Per avui us deixem que ha estat i està sent un dia molt dolçament llarg!

Que sigueu folieços!

#traficantsdesomnis #noudisclafolie #noudisc

Comparteix aquesta informació a ...

Posted in

1 Comment

  1. Ha estat un súper plaer poder anar a visitar-vos! Moltes gràcies per deixar-nos olorar una mica del que serà un molt gran disc. Realment l’ambient en aquella casa té alguna cosa molt especial. Aprofiteu el que queda!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *