Diari d’una gravació… Dia 1!

TODAY IS THE DAY!

Today is the day… Diari d’una gravació!

Si ens haguessin dit ara fa un any que guanyaríem el Track Vendrell potser no ens ho creuríem… O potser si?
Creure en nosaltres ha estat un punt a favor per tirar endavant tot aquest somni. Avui, després de molts mesos treballant des de la penombra hem entrat a La Casamurada on passarem deu dies gravant el nostre primer disc.

Un cop instal·lats, amb la nevera plena, un tè ben calentó i la llar de foc encesa és hora de posar-se en marxa i a la feina. Uns sonoritzen la bateria mentre la resta fan llista de la compra (si una cosa tenim és que estem organitzadíssims [v_icon color=”#444444″ size=”18px” target=”_blank” name=”moon-wink”]).

LA FOLIE - DIA 1LA FOLIE - DIA 1

La Casamurada és un lloc profundament inspirador… Mirem enrere i en menys d’un any han passat tantes coses, tants canvis, errors que ens han fet aprendre, situacions que ens han fet evolucionar, fites que hem aconseguit.

Resumint, sembla que estem entrant en un procés “d’adolescència” com a grup. Si fa un any i mig quan vam treure la maqueta érem tan sols nens que descobrien un món de possibilitats, color i intensitats, ara comencem a tenir clar i definit el nostre caràcter, però encara ens queda molt de camí per recórrer.

TODAY IS THE DAY!

A la sala gran hi entra una llum preciosa, una mica d’escalforeta que fa caliu. Les primeres sensacions són que aquí hi estarem de conya i passades poques hores ja ens sentim com a casa.

És hora de dinar i se’ns nota a la cara que sabem que l’Andreu ha portat menjar de Les Palmarines (No ho coneixeu? Ja feu tard! Us llepareu els dits!) i després d’una estona de xerrameca i de solucionar el món per desconnectar tornem a la feina. Ens espera una tarda potent i intensa. Es nota, però, que és el primer dia i que tenim energia per donar i vendre.

TODAY IS THE DAY!LA FOLIE - DIA 1

La tarda passa volant, el vespre també i ja hem avançat molta feina. Sembla ser que aprofitarem l’energia del primer dia per seguir apretant i tocant fins que el cos aguanti.

És tot per avui, Folie’s!
Us seguirem mantenint al corrent de tot plegat a través d’aquest blog amb fotos, vídeos, pensaments més o menys íntims… sempre al més pur estil Folie.

Molta Foliecitat per a tothom i fins demà!

#traficantsdesomnis #noudisclafolie #foliecitat

Comparteix aquesta informació a ...

Posted in

2 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *