Els petits canvis són poderosos :)

La vida és canvi constant i així se’ns manifesta avui. El Berni fa unes setmanes va decidir baixar de la locomotora Folie i fa dies que pensem en la millor manera de fer-vos part d’aquest procés.

En aquests dies, entre que estem cuinant nous temes a foc lent i que s’hi barregen moltes emocions, tot plegat està a flor de pell. Els petits canvis són poderosos, si, i més si es prenen les decisions amb aquesta sinceritat i maduresa amb què ho hem fet. Treballar així en aquest camí musical és un plaer.

Si us ve de gust, ho podreu veure plasmat en un concert que farem el proper DISSABTE 3 DE DESEMBRE al Centre Cultural Albareda de Barcelona a les vuit del vespre on presentarem la nova formació i us ensenyarem alguna pinzellada del que serà el nostre segon disc. Podeu comprar les vostres entrades aquí. Farem que sigui preciós si veniu totxs!

Un comiat no ha de ser per sempre, però volíem posar en paraules tot el que hem sentit i viscut junts durant aquest temps. El Cento ocuparà el lloc del Berni a partir d’ara, i qui millor que ells per explicar-vos la situació?

Des dels ulls del Berni:
“Ja fa uns anys que vam trobar en el projecte de La Folie la fórmula per  conèixer-nos una mica més per dins descobrint que podíem  plasmar en la cançó aquells pensaments desordenats i emocions guardades que volien agafar aire. Si alguna idea hem volgut transmetre amb tota aquesta feina feta, és la d’estimar la vida a cada racó d’ella.
És per això que les cançons parlen d’àvies, d’esperança, d’idees rebels, de poemes i poetes, d’abraçades delicades i de l’amor molt més enllà de la mort. Les cançons parlen de traficar amb somnis, sempre a foc lent.

Ara, amb la perspectiva de tots aquests anys te n’adones de com hem fet créixer aquesta idea i del camí que pas a pas hem construït per aconseguir-ho. De com a cada decisió que preníem descobríem un nou món, i més endavant un altre, i un altre…. fins al punt on t’adones de l’envergadura on ha arribat tot plegat. És impossible reduir tot això aconseguit a allò que hem passejat pels escenaris  i que hem fet arribar a moltes orelles.la-folie-comiat-berni

Com tots sabreu, no sempre és fàcil compartir la construcció d’un projecte des de diferents maneres de ser i de pensar, o passar hores i hores junts amb decisions importants a prendre i moments complicats a superar, però nosaltres vam aconseguir fer de les decisions un repte, transformar en il·lusió les dificultats, i sobretot, anar molt més enllà de la unió com a grup de música.
Hem sigut amics, molt amics! Hem sigut família, hem sigut cinc en un de sol. Abraçant-nos cada vegada que ens vèiem com si fos la última abraçada (i ens vèiem molt sovint), intentant pensar més en l’altre que en nosaltres mateixos, compartint esmorzars, dinars i sopars, moments i converses molt més enllà de la música, visions del món i de la vida on sempre  apreníem alguna cosa nova, i el més important… omplint les nostres vides d’una experiència inoblidable.

LA FOLIE - COMIAT BERNI

El pas per aquest projecte m’ha donat l’oportunitat de viure -sense ser músic-  el món de la música de molt a prop, i això és un privilegi que com tot a la vida, té dues cares. La bona, no cal que us en doni més detalls! La part més dura, però del tot lícita, és el fet que no em veig capaç de seguir el ritme a aquestes quatre bèsties de la música i el seu instrument.
 Jo ja fa anys vaig decidir que en el primer esglaó de prioritats professionals hi posava la Psicologia, i des d’aquesta decisió he intentat ser coherent en el camí seguit. Fins el moment en que ho he vist possible he fet compatible els dos projectes, però ara ha arribat el moment de materialitzar aquesta decisió ja presa anteriorment i per tant, també ser coherent amb el projecte que tant estimo, La Folie.

Com totes les decisions a la vida, un cop preses, les dues parts  hi perden però també hi guanyen, i estic segur que serà així. El grandíssim Cento, donarà un color preciós a la bateria i percussions de La Folie i com ja va passar des del primer dia que el vam conèixer, serà sens dubte un més de la família.

comiat-bernix_LA FOLIE

I és que, això no para, tot al contrari, segueix amb més força que mai per seguir oferint a tot aquell qui s’hi vulgui prestar molt d’amor a la música, però sobretot…molt d’amor a la vida!!
Jo ho seguiré vivint des d’una altre perspectiva, però com tot allò que tant t’estimes, mantenint-ho molt i molt a prop.”

Des dels ulls del Cento:
“Los hombres me llaman loco; pero la ciencia no ha decidido aún si la locura, es o no es, lo sublime de la inteligencia”. Edgar Allan Poe.

“Bogeria. Crec que cap paraula em pot definir millor ara mateix. Em fa molta il·lusió aterrar en un espai on desplegar tota la creativitat, inspiració i alegria acompanyat d’una nova família musical, Paula, Andreu, Gerard i Ferran!!! Ens hem trobat en el moment oportú.

Agrair especialment al Berni per tot el que ha aportat a La Folie i per obrir-me aquest nou camí que ara comença. Gràcies!!!”

CHEMA MADOZ - LA FOLIE

Dit això, us esperem el proper 3 de Desembre per donar tret de sortida a una nova etapa en aquest camí que fa tantíssima olor d’esperança!

Que la vostra vida estigui plena de foliecitat!

Comparteix aquesta informació a ...

Posted in

1 Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *