Gràcies, Traficants de somnis!

LA FOLIE - TRAFICANTS DE SOMNIS

Quan fa tants mesos que esperes un dia en concret, la sensació és estranya. Et mors de ganes que arribi el dia però alhora no vols que acabi i ahir va ser un d’aquests dies.
Després de cinc mesos treballant en un directe amb sentit i que posés de manifest la nostra evolució com a banda, va arribar el gran dia en què tocava mostrar el resultat al nostre públic.

LA FOLIE (9) LA FOLIE (13)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El SOLD OUT d’ahir, a part de ser molt fort, deixa un regust una mica agredolç. Per una banda, sembla increïble que ens hagi passat això sent el nostre primer disc, la qual cosa ens omple de foliecitat, però per altra banda no hem parat de rebre missatges de tota la gent que es va quedar fora i ens sap molt de greu.
Per sort aquest és només l’inici de molts concerts que encara estan per venir i tots aquells que no vau poder gaudir-ne tindreu moltes més oportunitats de fer-ho. Estem carregats d’energia per regalar a cadascun dels escenaris pels quals passem i estem segurs que aquest és només el punt de partida.

LA FOLIE (19)

Gràcies a tothom per omplir la sala de gom a gom, a les cares conegudes i les no conegudes. A tots aquells que escoltàveu atentament cadascun dels temes que tocàvem. Com ja us vam dir, si nosaltres som aquí dalt en gran part és gràcies a vosaltres. Sense orelles que escolten atentament i ulls que miren somrient res d’això seria possible i ahir el que es va viure a La [2] d’Apolo va ser pura màgia.

LA FOLIE (1) LA FOLIE (36) LA FOLIE (41)

 

El tracte que vam rebre des del primer moment per part de l’equip de la sala va ser immillorable i molt professional! Mil gràcies al Cristian per ser tan curós amb el so, a l’Àlex per cuidar-se de la il·luminació. A l’Andrés i el Vicent per gravar-nos el so, al Jep i el Cristóbal per gravar-nos en vídeo. Aviat i gràcies a ells tindrem un record per sempre més d’aquest dia tan especial.

LA FOLIE (14) LA FOLIE (16)

 

 

 

 

 

Som molt afortunats de tenir tanta gent preciosa al nostre voltant i això es va posar de manifest amb l’arsenal de col·laboradors que van anar apareixent durant tot el concert. Mil gràcies al quartet Ubuntú (Laia Serra, Noe Rubio, Maria Gomis i Núria Puigbò) per estar tan disposades i amb un somriure d’orella a orella durant tot el procés. Al Cento Toca per aportar-nos tanta música, amor i somriures. A la Clara Fiol i l’Ángela Furquet per omplir-nos de vida amb les seves precioses veus. Al Néstor Giménez per donar-nos una part de la seva riquesa harmònica i al Joan Rovira per fer l’impossible per arribar després d’un bolo a Martorell i fer un últim Traficants amb tots nosaltres.

LA FOLIE (11) LA FOLIE (22)

 

 

 

 

 

I com no, al Dani Lombardia, la Maria Solaguren i la Mar Fontich per ser-hi des del principi i fer fotos i vídeos dels instants previs i durant el concert. Records gravats per sempre més! Al Xavi Mercadé per escapar-se una estona dins la seva apretada agenda a fer-nos fotos meravelloses i a l’equip de Petits Miracles, al Ramon Montardit i al Juan García per ser la cara visible ahir però també a la resta que treballen des de Girona, pel suport que ens han donat des que va començar aquesta bogeria!

Milers de gràcies a tothom per ser-hi, per dedicar-nos una estona, per escoltar-nos tan atentament, comprar el disc i seguir-nos. Per confiar i apostar per nosaltres. Va ser un plaer i el vespre d’ahir ens dóna energia per seguir durant molt i molt de temps!

Molta foliecitat per tots i totes 🙂

La Folie

Comparteix aquesta informació a ...

Posted in

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *